Jentzen & Partners

Forretningsgang for

Vedligeholdelse af kompetencer

Jentzen & Partners yder højt specialiseret investeringsrådgivning og konsulentarbejde til større investorer. Det er vor ambition altid at levere ydelser af højeste faglige standard.

 

For at tilsikre at samtlige medarbejdere i virksomheden er i stand til at yde en forsvarlig rådgivning, og har tilstrækkelige kompetencer indenfor relevant lovgivning, investeringsprodukter og økonomisk forståelse, herunder kendskab til afkast og risiko, risikospredning, omkostninger og porteføljepleje, har vi vedtaget følgende retningslinjer.

Certificering

Alle medarbejdere med rådgivnings- eller analyseansvar skal have gennemgået et relevant uddannelsesforløb, der sikrer, at de har de nødvendige kompetencer til at rådgive om grønne og gule produkter i henhold til Finanstilsynets mærkningsordning.

Derudover skal alle medarbejdere med rådgivnings- eller analyseansvar have opnået certificering i relevante røde produkter. Vi har defineret følgende produkter som relevante for vores medarbejdere:

  • Strukturerede Obligationer
  • Certifikater og Exchange Traded Notes
  • Alternative Investeringsfonde

CFA og CAIA charters

Vi tilstræber et niveau svarende til CFA- eller CAIA-programmet for alle medarbejdere med rådgivnings- eller analyseansvar. Relevante medarbejdere opfordres til yderligere at dygtiggøre sig ved f.eks. at tage CIPM- eller FRM-certificeringer eller andre relevante kompetencegivende uddannelser, efter vores vurdering.

Undervisning

Pr. 1. juni 2024 er alle vores fuldtidsmedarbejdere eksterne lektorer i finansiering på Copenhagen Business School, hvor de underviser i finansiel rådgivning og vejleder studerende i forbindelse med seminar- og hovedopgaver.

 

Vi nyder stort gavn af vores medarbejderes høje faglige niveau og de kompetencer, som undervisningsarbejdet tilfører. Fremtidige medarbejdere opfordres også til at engagere sig i undervisningsaktiviteter, og vi støtter op om disse aktiviteter ved at tage hensyn til tidsforbruget i planlægningen af det daglige arbejde.

 

Faglige journaler

Vi har adgang til Financial Analyst Journal og Journal of Alternative Investments samt web-baserede læringsmoduler udbudt af CFA Institute, CAIA Association, CIPM Association, GARP og CIFD Institute. Relevante faglige artikler studeres løbende og deles internt, hvor det er relevant.

Konferencer og faglige arrangementer

Alle medarbejdere med rådgivnings- eller analyseansvar er som udgangspunkt medlem af Finansforeningen og deltager løbende i faglige arrangementer i regi heraf. Desuden deltager medarbejdere i faglige konferencer og seminarer arrangeret af CFA Institute, CAIA Association, GARP, Fund Forum samt relevante konferencer fra kapitalforvaltere mv., efter en konkret vurdering af os.

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Allan Soon Lorentzen

Managing Partner

 

+45 2542 4366
al@jentzen.dk

Scroll to Top