Jentzen & Partners

Ydelser

Det vi gør

Overskrift

Som uafhængig rådgiver, forvalter vi ikke vores egne investeringsprodukter, og dermed er jeres behov i centrum for vores ydelser. Vi tilbyder både komplekse og simple løsninger, da jeres profil afgør hvilken løsning der er den rigtige. Dette kan være alt fra hjælp til udarbejdelse af jeres investerings profil, til udvælgelse af investerings forvaltere der matcher jeres portefølje bedst. Jeres løsning kan være en standard løsning såvel som en skræddersyet løsning, hvor vi rådgiver jer gennem hele processen eller dele af den.

 

 

Kombinationen af mange års erfaring, løbende uddannelse og undervisning giver os de bedste forudsætninger for at skabe løsninger, der netop passer til jeres behov. Derudover sikrer vores uafhængighed fuldkommen transparens, så du er med undervejs i hele processen værende det, Outsourced CIO, Manager Selection eller Rådgivning og strategi.

 

 

Vi arbejder efter de højeste professionelle standarder ligegyldigt om vi skal yde et gennemtjek af jeres portefølje eller drive forvaltningen af jeres formue.  

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Scroll to Top