Jentzen & Partners

Skal vi passe dine investeringer?

Som uafhængig rådgiver, er vores fornemmeste opgave at hjælpe erhvervsdrivende og almennyttige fonde, pensionskasser, family offices og andre institutionelle investorer.

Vi forvalter ikke vores egne investeringsprodukter og er helt uafhængige.

Vi tilbyder både komplekse og simple løsninger, da jeres profil afgør, hvilken løsning der er den rigtige. Dette kan være alt fra hjælp til udarbejdelse af investeringsprofil, til udvælgelse af investeringsforvaltere der matcher jeres portefølje bedst. Vores erfaring dækker standard løsninger såvel som skræddersyede løsninger, hvor vi rådgiver jer gennem hele processen eller dele af den.

Hvis I ligesom en række af vores kunder ikke søger rådgivning til konkrete opgaver, men derimod søger hjælp til at passe jeres investeringer. Kan vi i tæt samarbejde med jer rådgive gennem hele processen fra A til Z, for at sikre en sund formueudvikling.

Kombinationen af mange års erfaring, løbende uddannelse og undervisning giver os de bedste forudsætninger for at skabe løsninger, der netop passer til jeres behov. Derudover sikrer vores uafhængighed fuldkommen transparens, så I er med undervejs i hele processen uanset størrelsen af opgaven.

Vi arbejder efter de højeste professionelle standarder, ligegyldigt om vi skal lave gennemtjek af jeres portefølje eller drive forvaltningen af jeres formue.

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Allan Soon Lorentzen

Managing Partner

 

+45 2542 4366
al@jentzen.dk

Scroll to Top