Jentzen & Partners

Betaler I for meget for jeres

Kapitalforvaltning

Betaler I for meget for jeres

Kapitalforvaltning

I en verden, hvor hver eneste procent i afkast tæller, er det afgørende at sikre, at I ikke betaler overpris for jeres kapitalforvaltning.

 

Uforholdsmæssigt høje omkostninger kan nemt underminere selv de mest lovende investeringsafkast, og det er ikke altid let at afdække de skjulte gebyrer, der ligger begravet i lange og komplekse aftaler.

 

Hos Jentzen & Partners forstår vi denne udfordring og er her for at bringe klarhed og kontrol tilbage i jeres hænder med vores gratis uvildige analyse.

 

Vi graver dybt for at afdække de reelle omkostninger ved jeres kapitalforvaltning og tilbyder indsigt, der kan omdanne jeres investeringsstrategi.

Hold øje med de grundlæggende omkostninger

Forvaltningsgebyrer

Det årlige gebyr, som kapitalforvaltere opkræver for at forvalte dine investeringer. Dette gebyr kan variere betydeligt mellem forskellige forvaltere.

Performanceafhængige omkostninger

Nogle forvaltere opkræver et ekstra gebyr, når afkastet overstiger bestemte benchmark-afkast, hvilket kan påvirke det samlede afkast.

Transaktionsomkostninger

Omkostninger forbundet med køb og salg af aktiver inden for din portefølje. Disse kan akkumulere over tid og reducere afkastet.

Indirekte omkostninger

Omkostninger indlejret i investeringsprodukter, som ikke altid er åbenlyse, f.eks. i forbindelse med investeringsfonde.

Indgangs- og udgangsgebyrer

Gebyrer opkrævet ved køb eller salg af investeringsfonde. Selvom disse bliver mindre almindelige, kan de stadig forekomme.

Lad os give jer en uforpligtende vurdering

Vores proces er enkel og designet til at give jer klarhed over jeres nuværende investeringsomkostninger.

 

Når du har angivet dine kontaktoplysninger, tager vi kontakt for at aftale et tidspunkt, der passer dig, for en indledende samtale. Her vil vi drøfte størrelsen på jeres formue, jeres nuværende udgifter til forvaltning og eventuelle andre relevante detaljer.

 

Med disse oplysninger i hånden udarbejder vi en vudering af hvor meget I jeres nuværende portefølje vil koste, hvis I får dem forvaltet anderledes.

 

Afslutningsvis gennemgår vi vores vudering sammen med jer på et kort onlinemøde, hvor vi præsenterer vores inputs og foreslår, hvordan I kan optimere jeres omkostninger.

Anmod om en uforpligtende vurdering

Vi tilbyder at udarbejde en gratis vurdering af jeres nuværende kapitalforvaltning, der  kan give jer indsigt i, hvordan I potentielt kan forbedre jeres afkast ved at reducere jeres omkostninger til kapitalforvaltning.

 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan sætte gang i rapporten.

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Allan Soon Lorentzen

Managing Partner

 

+45 2542 4366
al@jentzen.dk

Scroll to Top