Jentzen & Partners

Vælg de bedste managers og maksimer dit afkast

Manager Selection

Hos Jentzen & Partners har vi stor erfaring med manager selection. Vi har erfaring med udvælgelse af forvaltere til kunder i Private Banking sektoren, mellemstore institutionelle investorer, store institutionelle investorer og professionelle investorer der har brug for ekstern rådgivning til udvælgelsen af managere på specifikke aktivklasser.

 

Vores erfaring spænder over alle de traditionelle aktivklasser og stort set alle alternative aktivklasser som hedgefonde, private debt, private equity og reale aktiver. Dermed har vi udover de traditionelle aktivklasser også særdeles god erfaring med alternativer og et dybdegående kendskab til markedet og forståelsen af de mere komplicerede investeringsprodukter. Vores uafhængighed tillader os at være fuldstændigt objektive i vurderingen af de individuelle managere og giver en fuldkommen transparent prisstruktur.

Vigtigheden af Manager Selection i porteføljesammensætning

Jentzen & Partners

Manager selection er vigtigt i forbindelse med sammensætningen af porteføljen, da den skal sikre, at forvalterne af de udvalgte aktiver er i stand til at skabe de forventede afkast uden at være for dyre. På den måde udgør det en central betydning for, at jeres portefølje i praksis har muligheden for at levere hvad der forventes under forskellige markedsforhold.

 

Vi kan både rådgive i åbne og lukkede udbud (RFPs), afhængigt af jeres behov og uanset størrelsen af investeringen foretages det efter de højeste standarder.

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Allan Soon Lorentzen

Managing Partner

 

+45 2542 4366
al@jentzen.dk

Scroll to Top