Jentzen & Partners

Effektiv overvågning sikrer strategisk investeringssucces

Overvågning og opfølgning

Når der er valgt forvaltere, er det vigtigste at følge op på, om de leverer afkast som forventet. Overvågning har til formål at vurdere om alting går som forventet eller om der er åbenlyse afvigelser fra hvad der kan forventes. Overvågning sker på baggrund af en række afkast- og risikoberegninger, der kan give et umiddelbart indtryk af om forvaltningen forløber som forventet.

Selvom alting forløber som forventet, og i særdeleshed hvis det ikke gør, er det væsentligt at følge op på om afkastet er skabt på baggrund af den strategi og ud fra de forudsætninger der afgjorde valget af forvalteren. Kort fortalt, er det skabte resultat sket på grund af held eller dygtighed?

Samlet indsigt, klarere investeringsbillede

Jentzen & Partners

Vi tilbyder rådgivning og analyse af både investeringsperformance og omkostninger. Dette kan eksempelvis være et gennemtjek af jeres portefølje, for at sikre at I ikke betaler unødvendigt høje priser til forvalterne og at de leverer resultater der sikrer en sund formue udvikling, men kan også være en løbende overvågning og opfølgning.

Vi overvåger resultater, afholder opfølgningsmøder og laver klare og overskuelige rapporter der giver jer vished for, at porteføljen forvaltes efter jeres ønsker og forhåbentligt med stærke resultater.

Vil du høre mere?

Uanset om du har et konkret projekt i tankerne eller blot ønsker at høre mere om vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi behandler alle henvendelser med stor respekt og diskretion.

Kontakt

Mads Jensen

Stifter & Managing Partner

 

+45 2323 8086
mj@jentzen.dk

Allan Soon Lorentzen

Managing Partner

 

+45 2542 4366
al@jentzen.dk

Scroll to Top